Sincronizare intre Google si Outlook

Written by Simion ILIE. Posted in Software

User Rating:  / 0

2013 07 google outlook

Multi dintre noi avem un cont de Gmail si o aplicatie Outlook pe care le folosim in paralel. Punandu-mi problema sincronizarii calendarului si/sau a contactelor intre cele doua am descoperit ca nu e tocmai treaba simpla, dar nici imposibila. Exista o multitudine de aplicatii cu bani, dar cele free, trebuie sa le cauti.

Continue Reading

ADOBE Creative Cloud

Written by Simion ILIE. Posted in Software

User Rating:  / 1

2013 creative cloudMarele gigant proprietar al suitei de editare grafica Adobe a anuntat recent trecerea la tipul de licentiere lunara de tip Cloud. Unii se bucura, iar altii se infurie... ma intreb care e raportul ?

Cu alte cuvinte, clientii care doresc sa beneficieze de PHOTOSOHP CS6 sunt obligati sa "opteze" pentru un abonament lunar pentru care vor trebui sa scoata din buzunar echivalentul a 24,59 euro pentru o singura aplicatie sau 61,49 euro pe luna pentru tot pachetul.

Paradoxal este faptul ca, daca Adobe lauda avantajele unui model in care upgrade-ul se poate face aproape instantaneu, clientii condamna cu alte argumente ceea ce ei vad ca pe o intruziune in deciziile lor de business.

Continue Reading

Image resizer

Written by Simion ILIE. Posted in Software

User Rating:  / 1

Cu siguranta, ati avut cel putin odata nevoie sa redimensionati niste imagini, astfel incat sa le puteti pune pe web sau sa le trimiteti pe email, etc.

Image resizer este un programel care face un singur lucru, dar il face foarte bine : redimensioneaza imaginile direct in windows explorer prin intermediul optiunii din meniul contextual ce apare cand apasi click dreapta.

2012 10 05 image resizer

Continue Reading

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact