Doar de bine ...

simion self portrait

Am 38 de ani, sunt căsătorit cu o femeie minunată și avem împreună doi copii care ne umplu viața cu frumusețea, prospețimea și voioșia lor.

Am avut șansa să fac multe studii, atât în țară, cât și în străinătate, iar asta mi-a deschis mintea și sufletul.

Sunt licenţiat în filologie şi în ştiinţe administrative, dar curiozitatea m-a făcut să studiez și Ştiinţele informaţiei şi comunicării, domeniu pe care l-am aprofundat în cadrul unui Master la una din cele mai bune universităţi din Franţa şi din lume.

Din 2009 am fost implicat in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana, ocupând atat pozitii de expert cat si manager de proiect.

Din 2013 sunt certificat internațional Project Management Professional (PMP) de către prestigioasa organizație internațională Project Management Institute (PMI).

Cea mai importanta realizare profesionala de pana in prezent o reprezinta obtinerea finantarii si apoi implementarea completă a unui proiect complex de 3 ani cu un buget de 5 milioane de euro.

Lista scurta

Dacă ar trebui să sintetizez câteva dintre cele mai importante competențe ale mele, cred că, în acest moment, lista scurtă ar suna cam așa:

  • planificarea si implementarea de proiecte finantate din fonduri europene
  • evaluarea de proiecte
  • livrarea de cursuri de project management
  • evaluarea de furnizori și programe de formare/training
  • consultanță pentru proceduri de achiziții
  • utilizarea tehnicilor şi metodelor de cercetare calitativă şi cantitativă (interviu, chestionar, focus)

Află mai multe din CV-ul meu

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact