Workshop.EXE | Instructiunea 87

Written by Simion ILIE. Posted in Organizate de mine

Inscrie-te la Workshop ! Instrucțiunea AMPOSDRU nr. 87 /2013 ce reglementează procedura de depunere a Cererilor de Rambursare chiar și pentru noile contracte, este o provocare chiar și pentru cei mai experimentați experți. Toată lumea trage speranță că va fi retrasă/modificată/ajustată.

Dar până la auzul unor astfel de vești, trebuie să înțelegem rapid ce presupune această instrucțiune scoasă din „puțul gândirii” unor funcționari care lucrează de zor la „accelerarea absorbției”.

Iar pentru cei care se gândesc că mai e până la prima CR, îi anunț discret că, în conformitate cu noul contract, prima cerere de rambursare trebuie depusă în max. 45 de zile de la primirea prefinanțării, în caz contrar OI/AM poate solicita rezilierea contractului.

Workshopul.EXE, despre care puteți afla mai multe detalii aici, nu-și poate propune să „umanizeze” această instrucțiune, dar își propune să răspundă să vă ajute să pătrundeți în „tainele” ei.

Detalii organizatorice

qrcode_workshop_instructiunea_87_POSDRU

Unde ? Strada Polonă, nr. 89, corp B, ap. B, parter - indicații privind accesul la adresă
Când ?  28.02.2014 - interval orar 17.00-19.30
Cum ? Te înscrii prin  completarea formularului online.
Capacitate: 12 locuri - „primul venit, primul servit !

inscriere workshop exe

 

 

 

Share

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact