Conferinta GRASP

Written by Simion ILIE. Posted in La care am fost

03Pe 7 iulie 2013 am avut onoarea de a fi invitat sa particip in calitate de speaker la conferinta Proiect România 2020: Dezvoltarea capitalului uman - o prioritate strategică pentru România, organizata de Global Romanian Society of Young Professionals - GRASP.

La eveniment am fost alaturi de alti invitati dintre care i-as aminti pe: Bogdan OLTEANU, Vice-Guvernator al Băncii Naționale a României; Ștefania Popp, CEO Junior Achievement România; Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare; Maria Șandor, President Advisor Eximbank Romania, Tincuta Apateanu Fondator Edusfera; Mircea Vasilescu, Președinte Fundația Soros România; Victor Giosan, Expert Afiliat  Centrul Român de Politici Europene;  Adrian Curaj, Director UEFISCSU,  Ministerul Educației Alexandru Cristea, Președinte Sindicatul Managerilor Publici.

GRASP  a prezentat cu această ocazie cele două documente de politici publice in educație si dezvoltarea capitalului uman, tematici ce s-au departajat ca fiind probleme majore care afectează competitivitatea României într-un mod trans-sectorial.

Dezbaterea a fost organizata pe trei paneluri : Educație și angajabilitate, De la "migrația creierelor" la "circulația creierelor", Investiții în capital uman; eu fiind invitat sa intervin in cadrul celui de-al doilea panel.

Galerie foto

Share

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact