Felicitari pentru romanii „vii” !

Written by Simion ILIE. Posted in Diverse

Pentru mine ziua de astăzi a fost una emoționantă ! Atunci când am văzut atâția români „vii” stând la coadă ore în șir pentru a vota, am fost mișcat sincer !

Ati avut recent ocazia sa stati recent la o coada ?

Întâmplător am stat recent aproximativ 2 ore la o coadă la telecabină pentru a urca să văd Sfinxul și asta s-a întâmplat doar pentru că niște prieteni dragi au insistat să nu renunțăm... A fost însă o experiență penibilă care mi-a amintit brusc de puținile dăți când am stat la coadă la pâine în epoca de tristă amintire.

Mi-am reprezentat așadar foarte bine cum e să stai cinci, șase ore la coadă și să nu reușești să votezi ! Cum e posibil așa ceva într-o țară europeană în anul 2014 ?! E de înțeles că toți acești oameni au înroșit telefoanele și facebook-ul! Eroare fatală !

Personal nu am văzut imagini șocante precum cele postate de prieteni și colegi din diaspora ... cozile cred că au șocat Europa... iar titlurile din presa internațională sunt convins că vor confirma asta.

Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi a bătut toate recordurile și a dat o lecție memorabiă celor care au obiceiul să-și plângă de milă considerând că „jocurile sunt făcute” și că nu merită să ridice un deget pentru a schimba ceva !

IATĂ CĂ SE POATE !

Un candidat „fără șanse” a bătut absolut toate recordurile ! Cred că aceste alegeri vor fi materie de studiu chiar și pentru studenții SNSPA ai domnului Bogdan Teodorescu (strategul lui Victor Ponta) (sic!).

Pentru că e târziu încerc să sintetizez ce am înțeles eu din aceste alegeri :

  1. Românii au simț civic și sunt „vii” 
  2. Buturuga mică, răstoarnă carul mare
  3. Mass-media este detronată de mediile sociale
  4. Marketingul politic are limite
  5. Bunul simț e mai important decât propaganda
  6. Propaganda deșănțată are efect de bumerang
  7. Candidații sunt mai importanți decât consilierii
  8. Cetățenii au dreptul să fie respectați
  9. Fiecare vot contează !
  10. Există speranță !

Ce mai... destinul „cosmic” s-a manifestat plenar ! Sunt optimist !

Share

Add comment


Security code
Refresh

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact