Doar de bine …

de Simion ILIE
757 views

Am 41 de ani, sunt căsătorit cu o femeie minunată și avem împreună doi copii care ne umplu viața cu frumusețea, prospețimea și voioșia lor.
Am avut șansa să fac multe studii, atât în țară, cât și în străinătate, iar asta mi-a deschis mintea și sufletul.
Sunt licenţiat în filologie şi în ştiinţe administrative, dar curiozitatea m-a făcut să studiez și Ştiinţele informaţiei şi comunicării, domeniu pe care l-am aprofundat în cadrul unui Master la una din cele mai bune universităţi din Franţa şi din lume.
Din 2009 am fost implicat in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana, ocupând atat pozitii de expert cat si manager de proiect.
Din 2013 sunt certificat internațional Project Management Professional (PMP) de către prestigioasa organizație internațională Project Management Institute (PMI).
Cea mai importanta realizare profesionala de pana in prezent o reprezinta obtinerea finantarii si apoi implementarea completă a unui proiect complex de 3 ani cu un buget de 5 milioane de euro.

Lista scurtă

Dacă ar trebui să sintetizez câteva dintre cele mai importante competențe ale mele, cred că, în acest moment, lista scurtă ar suna cam așa:

  • planificarea și implementare de proiecte
  • evaluarea de proiecte
  • achiziții publice
  • livrarea de cursuri de project management
  • evaluarea de furnizori și programe de formare/training
  • utilizarea tehnicilor şi metodelor de cercetare calitativă şi cantitativă (interviu, chestionar, focus)

S-ar putea să-ți placă...