Curs Manager Proiect

de Simion ILIE
466 vizualizări 5 minutes read

Acest Curs de MANAGER PROIECT se adresează persoanelor  deja implicate sau care doresc să pătrundă tainele managementului de proiect. Cursul oferă oportunitatea de a învăța rapid de la profesioniști confirmați atât de experiența concretă dobândită în implementarea a numeroase proiecte, cât și de certificările internaționale pe care le dețin. Pe lângă explicațiile clare și exemplele concrete ce ilustrează fiecare concept, se furnizează un număr non-neglijabil de instrumente / modele de documente ce și-au dovedit deja utilitatea în practică.

Cursul se poate desfășura online, off-line sau hibrid și este gândit pentru cei care au job, programul fiind adaptat (după amiaza și în weekend). Programul detaliat va fi transmis persoanelor înscrise.

Arii de cunoștințe abordate

Cursul va fi memorabil și va avea o puternică componentă aplicativă (70% practică, 30% teorie), abordând următoarele teme:

  • Inițierea unui proiect – Stabilire și corelare scop, obiective, rezultate și beneficii
  • Managementul echipei – Roluri în echipe, formarea echipei de proiect, instrumente
  • Planificare proiect – Aria de cuprindere a proiectului, WBS, definire pachete de lucru, secvențiere activități, estimări resurse, durate, instrumente (WBS, GANTT, PERT etc)
  • Managementul integrării – cerințe management integrat, acțiuni preventive sau corective, control schimbări
  • Managementul riscurilor – indentificare, analiză, definiție, strategii de răspuns
  • Managementul comunicării – comunicarea în echipa de proiect, managementul conflictelor, comunicarea asertivă
  • Managementul timpului – tehnici și instrumente, metoda drumul critic, monitorizare și control
  • Managementul costurilor – estimare costuri, buget proiect, monitorizare și control, metoda valorii dobândite
  • Managementul calității – tehnici și instrumente
  • Managementul achizițiilor – tipuri de contracte, planificare și realizare achiziții
  • Încheierea unei faze/proiect

Competențe dobândite

La finalul cursului participanții vor fi capabili să:

  • inițieze proiecte relevante și coerente
  • coreleze activitățile proiectului cu rezultatele și indicatorii asumați
  • realizeze o planificare corectă a unui proiect
  • folosească instrumente eficiente de management de proiect pe tot ciclul de viața al unui proiect
  • să comunice eficient în echipă
  • gestioneze eficient producerea și acceptarea livrabilelor proiectului
  • utilizeze metode și indicatori relevanți pentru monitorizarea proiectului
  • să utilizeze instrumente adecvate de management al calității
  • să decidă când este mai eficient să externalizeze o activitate din proiect
  • parcurgă toate etapele obligatorii pentru încheierea unei faze/unui proiect

Garanție

Trainerul va acorda în mod GRATUIT feed-back și îndrumare  pentru proiectele realizate de cursanți timp de 3 luni după finalizarea cursului.

Trainer Curs MANAGER PROIECT

Simion ILIE, PMP
Simion ILIE, PMP

Simion ILIE a scris și implementat proiecte  în valoare de peste 10 milioane de euro. Este certificat internațional PMP (Project Manager Professional)  și cunoaște extrem de bine problematica fondurilor europene. În cadrul proiectelor pe care le-a condus a trecut cu bine prin foarte multe experiențe (cereri de rambursare, blocări/suspendări de programe, controale de la organismele intermediare, controale de la autoritatea de audit, etc). Iar aceasta este o garanție certă că veți avea în fața dvs. un trainer care va ști să vă transmită mai mult decât puteți găsi și singur prin cărți.

10 Recenzii

VsdNUQDD
1

priligy prescription

priligy dapoxetine 60mg It s important to keep in touch with your doctor and let them know about any side affects you experience as well as tracking your menstrual cycle so they can see how much and for how long you bleed

Teodosiu Ionut
5

Persoana profesionistă, bun orator,nota zece.

Foarte bun cursul,om deosebit.

Beatrice Ardac
5

PROFESIONALISM

Cu drag imi aduc aminte de experienta cunoasterii omului deosebit ,Simion Ilie , puterea si abilitatea de a trezi in niste adulti dorinta de a invata ceva nou !

Dragos Alexandrescu
5

Un curs concentrat, cuprinzator si util

Domnul profesor Simion Ilie inlatura valul de mister din jurul managementul de proiect intr-o maniera accesibila, concisa si interactiva. Cursul cuprinde informatii legate si de fondurile europene. La finalul acestui curs veti intocmi un proiect adevarat, ales de dvs si veti fi indrumati pentru a obtine un rezultat profesional, prezentabil in fata oricarui juriu. Pentru mine a fost o experienta foarte placuta si interesanta si recomand tuturor celor interesati de acest domeniu. Acest curs ofera cunostinte utile ce ar trebui folosite inclusiv in viata particulara, nu numai in scop profesional. Mult succes!

Adrian Rotarescu
5

Recomand cu încredere!

Un curs bine structurat, predat intr-o maniera care da posibilitatea oricui sa înțeleagă și sa aplice cunoștințele dobândite. Recomand chiar și celor care nu urmează o cariera în acest domeniu!

Adrian Gavrilescu
5

Excelent

Mai nou, dincolo de politică şi fotbal, toţi românii se pricep şi la management de proiect şi îţi spun că s-ar fi apucat de aşa ceva când în zonă nu prea se ştia conceptul. Puţini sunt, însă, cei care ştiu şi stăpânesc cu adevărat subiectul, iar unul dintre ei e Simion Ilie. Cursul lui este clar, bine structurat, serios şi îţi dă lucrurile esenţiale în project management. Cel mai frumos este că Simion are şi pasiunea de a transmite cunoştinţele lui şi de a împărtăşi, la modul deschis şi generos, din experienţa practică, câştigată în ani de exerciţiu ca manager de proiect. Simion Ilie este opusul trainer-ului comod şi mediocru, care îţi ia banii în schimbul unei diplome fără valoare. L-am apreciat pentru onestitatea de a parcurge toată agenda cursului, pentru insistenţa de a fixa conceptele-cheie şi de a nu lăsa clienţii să plece fără o sumă de definiţii care să le permită să se descurce în managementul de proiect, în privat sau în serviciul public. Recomand cursul tuturor celor chiar vor să înveţe ceva, să fie mai buni, mai competenţi şi mai informaţi.

Ioana
5

Participați, dacă vreți, la cursurile d-lui Simion, sunt fix la obiect! Recomand, cu căldură, celor interesați!

Atmosferă, informație, toate sunt de foarte bună calitate! Se vede și se simte profesionalismul și experiența! Pentru mine a fost o experiență cu totul specială, din toate punctele de vedere! Succes tuturor!

Simona Sirbu
5

Cea mai tare experienta din viata mea! Cel mai tare formator, eu fiina una dintre marile lui provocari. Am apreciat asta enorm pentru ca nu a facut absolut nicio diferenta intre mine cursant cu 0 cunostinte in domeniu, si colegii mei care erau deja familiarizati, unii chiar experimentati. Am plans la propriu cand s-a terminat cursul. Il recomand cu din suflet pentru ca stiu ca va fi o experienta minunata pentru tine.

31 de ani de munca. Sunt Economist specializat in Administrarea Afacerilor. Acum activez in departamentul de contabilitate externa a grupului de hoteluri Radisson.

Ioana Popa
5

Curs foarte bine structurat, informatii bazate pe o experienta adevarata.

Cursul a fost foarte bine structurat, informatiile clare, exemplele edificatoare. Recomand cursurile sustinute de Simion, este un profesionist care face lucrurile cu pasiune si, cel mai important, are experienta in domeniu, nu este un trainer care doar transmite mai departe ce a invatat la un moment dat. Experienta sa pe proiecte reale isi arata roadele.

Napoleon Combei
5

Recomand cu "R" MARE

Acel moment cand nu te simti ca la "scoala" si iti doresti sa ajungi in sala si ziua 2,3,4 fara "stres" si fara "nervi". Simion Ilie este acel om cald care iti vorbesti din experientele personale "traite" pe viu, nu din "carte". Insriete la curs si suna-ma daca nu am avut dreptate. Cu drag, Napoleon Combei CEO "NOC The Cleaning Company"

Selectează numărul de steluțe și scrie o recenzie...

Te interesează? Exprimă-ți intenția de a participa!

    S-ar putea să-ți placă...

    Add Comment