Felicitari pentru romanii „vii” !

de Simion ILIE
331 vizualizări 2 minutes read

Pentru mine ziua de astăzi a fost una emoționantă ! Atunci când am văzut atâția români „vii” stând la coadă ore în șir pentru a vota, am fost mișcat sincer !

Ati avut recent ocazia sa stati recent la o coada ?

Întâmplător am stat recent aproximativ 2 ore la o coadă la telecabină pentru a urca să văd Sfinxul și asta s-a întâmplat doar pentru că niște prieteni dragi au insistat să nu renunțăm… A fost însă o experiență penibilă care mi-a amintit brusc de puținile dăți când am stat la coadă la pâine în epoca de tristă amintire.

Mi-am reprezentat așadar foarte bine cum e să stai cinci, șase ore la coadă și să nu reușești să votezi ! Cum e posibil așa ceva într-o țară europeană în anul 2014 ?! E de înțeles că toți acești oameni au înroșit telefoanele și facebook-ul! Eroare fatală !

Personal nu am văzut imagini șocante precum cele postate de prieteni și colegi din diaspora … cozile cred că au șocat Europa… iar titlurile din presa internațională sunt convins că vor confirma asta.

Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi a bătut toate recordurile și a dat o lecție memorabiă celor care au obiceiul să-și plângă de milă considerând că „jocurile sunt făcute” și că nu merită să ridice un deget pentru a schimba ceva !

IATĂ CĂ SE POATE !

Un candidat „fără șanse” a bătut absolut toate recordurile ! Cred că aceste alegeri vor fi materie de studiu chiar și pentru studenții SNSPA ai domnului Bogdan Teodorescu (strategul lui Victor Ponta) (sic!).

Pentru că e târziu încerc să sintetizez ce am înțeles eu din aceste alegeri :

  1. Românii au simț civic și sunt „vii”
  2. Buturuga mică, răstoarnă carul mare
  3. Mass-media este detronată de mediile sociale
  4. Marketingul politic are limite
  5. Bunul simț e mai important decât propaganda
  6. Propaganda deșănțată are efect de bumerang
  7. Candidații sunt mai importanți decât consilierii
  8. Cetățenii au dreptul să fie respectați
  9. Fiecare vot contează !
  10. Există speranță !

Ce mai… destinul „cosmic” s-a manifestat plenar ! Sunt optimist !

S-ar putea să-ți placă...

Lasă un comentariu

4 + 1 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dvs. pe acest site web.