Proiectul PICAS un parcurs de succes

de Simion ILIE
278 vizualizări 1 minutes read

Pe 23 iulie 2013, am organizat in BUCURESTI Conferinta de incheiere a Proiectului PICAS. Povestea acestui proiect a inceput in 2009, in momentul in care am inceput sa lucrez la scrierea lui. Pe 1 septembrie 2010 demaram implementarea, iar acum, la trei ani dupa, ne apropiem de final.

A fost un proiect la care am muncit foarte mult si, in egala masura, am pus suflet. Trecand peste toate dificultatile inerente, am reusit sa aducem speranta pentru mai bine de 5000 de oameni care au beneficiat gratuit de serviciile noastre de informare, formare, ocupare…

Totul a fost posibil datorită echipei de proiect, dar și numerosilor voluntari cărora le mulțumesc și pe această cale pentru implicare.

Evident a fost momentul realizarii unui bilant al activitatilor si rezultatelor obtinute pe parcursul celor 3 ani de implementare. Va invit sa vizionati un filmulet rezumat ce a fost prezentat in cadrul conferintei.

Momentul de maxima emotie l-a constituit prezentarea rezultatelor “neasteptate”, dar minunate ale proiectului: cei 7 copii ai diversilor membri ai echipei PICAS ce au fost adusi pe lume in timpul implementarii proiectului.

De asemenea, o alta surpriza pe care am pregatit-o pentru echipa mea a fost acordarea fiecarui membru al echipei PICAS a unei Diplome de Apreciere.

S-ar putea să-ți placă...

Lasă un comentariu

4 + 2 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dvs. pe acest site web.