Targ PICAS la IASI

de Simion ILIE
240 vizualizări 1 minutes read

Pe 15 și 16 mai 2013, am organizat in cadrul Proiectului PICAS la Sala Polivalenta din IASI, Targul de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii.

Totul a fost posibil datorită echipei de proiect, dar și celor peste 20 de voluntari cărora le mulțumesc și pe această cale pentru implicare.

Am avut sentimentul utilitatii muncii atunci cand am aflat ca multe din firmele prezente la targ in prima zi, au trimis deja oamenii sa-si faca fisa medicala pentru a-i angaja incepand cu a doua zi.

Peste 30 de companii importante din regiunea Nord-Est, au oferit aproximativ 1000 de locuri de muncă în țară și străinătate pentru o paletă largă de calificări specifice construcțiilor.

Cele peste 800 de persoane care au trecut pragul targului in cele 2 zile de targ au avut posibitatea nu doar sa intalneasca reprezentantii firmelor de constructii angajatoare, ci si sa se înscrie gratuit pe singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Reflectarea mediatică a fost foarte buna, toata presa locala relevanta acoperind evenimentul.

S-ar putea să-ți placă...

1 comentariu

Digi 24 HD IASI | Manager de proiect 26/01/2019 - 10:56 PM

[…] mediatică a Targului de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii  pe care l-am organizat pe 15 și 16 mai 2013 la IASI, a fost foarte buna, toata presa locala […]

Răspunde

Lasă un comentariu

3 + 4 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dvs. pe acest site web.