Conferinta lansare proiect IDEE

de Simion ILIE
650 vizualizări 1 minutes read

Pe 15 martie 2015, am participat la organizarea Conferinței de lansare a proiectului „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaștere”. Evenimentul a avut loc în BUCURESTI, bucurându-se de prezența numeroasă a peste 100 de cadre didactice, inspectori, elevi și alți parteneri relevanți.

Deși a fost duminică, am reușit să mobilizăm presa, fapt ce ne-a oferit o satisfacție maximă, deoarece, în general, prezența lor la evenimente de acest tip este destul de redusă.

O televiziune importantă de știri a fost prezentă la eveniment și a făcut un material prezentat în cadrul jurnalului pe care îl veți regăsi mai jos…

Un moment fresh din cadrul evenimentului au fost intervențiile unor elevi de la Liceul Virgil Madgearu din București cu experiență relevantă într-o firmă de exercițiu, care și-au prezentat produsele, ofertele și serviciile firmelor pe care le conduc sau în cadrul cărora activează. O reală plăcere să observi câtă stăpânire de sine, entuziasm, dar și inocență…

Am fost plăcut surprins să observ în sală cadre didactice extrem de interesate de proiect și realmente determinate să contribuie la succesul lui.

Să mai menționez doar că evenimentul a fost organizat „ca la carte” de 3 parteneri profesioniști și muncitori :

  • IDEE – Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării in Educație
  • Editura SIGMA SRL
  • Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere”.

Poze și alte informații, puteți găsi pe site-ul proiectului www.idee-exe.ro

Iată și știrea de la Antena 1

S-ar putea să-ți placă...

Add Comment