Workshop.EXE | 14 martie 2014

de Simion ILIE
460 vizualizări 2 minutes read

Procesul de autorizare ca furnizor de formare se poate dovedi uneori anevoios și plin de capcane. Atunci când acest demers este parte a  unui proiect, iar activitatea este într-o relație de tip FS (Finish to Start) cu alte activități cheie precum organizarea propriu-zisă a cursurilor de formare, orice întârziere poate genera efecte negative în cascadă, iar dacă calendarul de implementare este foarte strâns, atunci consecințele pot fi chiar catastrofale.

În proiectele POSDRU, ce urmează a fi implementate în 2014-2015, autorizarea furnizorului de formare pentru desfășurarea de cursuri de calificare/specializare/perfecționare este în marea majoritate a cazurilor, un must-do, având în vedere că, în ochii autorităților, doar prin acest tip de cursuri se poate asigura un standard de calitate adecvat.

Workshopul.EXE, despre care puteți afla mai multe detalii aici, își propune să reunească persoane cu interese convergente într-un efort de a împărtăși experiențe, bune practici, soluții. Experți care au trecut concret prin acest proces vor vorbi despre ce trebuie evitat și ce trebuie făcut pentru a maximiza șansele ca dosarul să fie corect întocmit din prima.

Detalii organizatorice

qrcode_workshop_autorizarea_furnizorului_formare

Unde ? Strada Polonă, nr. 89, corp B, ap. B, parter – indicații privind accesul
Când ?  28.02.2014 – interval orar 17.00-19.30
Cum ? Te înscrii prin  completarea formularului online.
Capacitate: 12 locuri – „primul venit, primul servit !

inscriere workshop exe

 

S-ar putea să-ți placă...

Add Comment